2021-11-06 09:21:02

Organizacija rada škole od 8.11.2021.

Poštovani učenici i roditelji,

od ponedjeljka 8.11.2021. nastava će se odvijati po modelu A - nastava u školi. Učenici dolaze u školu po redovnom rasporedu.

ZZJZ je 5.11.2021. izdalo nove preporuke (u prilogu) u kojima stoji da su maske obavezne:

 - za učenike od 5. razreda OŠ nadalje tijekom cijelog boravka u školi i tijekom boravka u učionici, čak i kada je riječ o ustanovi u kojoj je razmak u učionicama između svih osoba (učenika, nastavnika i dr.) veći od 1,5 m.*

 - za nastavnike, odgajatelje i druge djelatnike škola i dječjih vrtića kao i roditelje i druge odrasle osobe tijekom cijelog boravka u školi/dječjem vrtiću i tijekom boravka u učionici odnosno odgojno-obrazovnoj grupi; iznimno cijepljeni odgajatelji i učinitelji razredne nastave kao i odgajatelji i učitelji razredne nastave koji su unazad 12 mjeseci preboljeli COVID-19 ne trebaju nositi masku kada borave u svojem razrednom odjelu odnosno u svojoj odgojno-obrazovnoj grupi.

 - za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole (uključujući četvrti razred) kod prolaska zajedničkim prostorijama odnosno u svim situacijama kraćeg trajanja kada se učenici jednog razrednog odjela miješaju s učenicima drugog razrednog odjela (u učionici učenici do 4. razreda, uključujući četvrti razred, ne nose masku).

 - Maske nije potrebno nositi za vrijeme nastave tjelesne i zdravstvene kulture, drugih oblika tjelesne aktivnosti i za vrijeme objeda.

Stoga vas molim da svi učenici u školu  ponesu maske.

S poštovanjem

Ravnateljica: Marija Petričević, prof.

 


Osnovna škola "Vladimir Nazor" Adžamovci